Η εταιρια

Σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής κρίσης, ο πολίτης έχει περισσότερο από ποτέ άλλοτε την ανάγκη της εύκολης και οικονομικής πρόσβασης σε νομικές υπηρεσίες προκειμένου να προασπίσει τα δικαιώματά του και να λύσει τις υποθέσεις του.

Ταυτόχρονα ο νομικός επιστήμονας-συνήγορος θα πρέπει να μπορεί να επιτελέσει με αξιοπρέπεια, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα το λειτούργημά του, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν του τόσο τον απαιτούμενο χρόνο απασχόλησής του με μια υπόθεση όσο και τις δυσχερείς κοινωνικές συνθήκες.

Ευτυχώς η επιστήμη της πληροφορικής έρχεται για να προσφέρει τη λύση. Η καινοτόμος διαδικτυακή πλατφόρμα της δικηγορικής εταιρίας «Τσιλώνης- Βογιατζόγλου» με διακριτικό τίτλο NEWLAW προσφέρει για πρώτη φορά στους πολίτες με ταχύτητα, οικονομία και αξιοπιστία ένα μεγάλο εύρος νομικών υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου.

Έτσι κάθε πολίτης μπορεί να ξεκινήσει τη διευθέτηση της υπόθεσης που τον απασχολεί από την άνεση του σπιτιού του, ενώ ταυτόχρονα μπορεί όποτε θελήσει να έρθει σε άμεση επαφή με τους δικηγόρους της NEWLAW και να συζητήσει με εχεμύθεια την υπόθεσή του.

Καλώς ήλθατε στη NEWLAW.

Καλώς ήλθατε στη νέα εποχή παροχής νομικών υπηρεσιών!

Βίκτωρ Τσιλώνης
Συνιδρυτής NEWLAW

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και παρά του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, Αναπληρωματικό Μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΣΔΠΔ) / Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΔΣΔΠΔ (2019-2020), Διδάκτωρ Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, με αξιόλογη δικαστική εμπειρία ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Τον Απρίλιο του 2016 το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο λαμβάνοντας υπ’ όψιν και την εμπειρία του από τη δίκη Μιλόσεβιτς τον διαπίστευσε ως ικανό να συμμετέχει στην υπεράσπιση κατηγορουμένων ή εκπροσώπηση θυμάτων ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (included in the List of Counsel before the International Criminal Court).

Μετά τη θέσπιση του Ν. 3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά («νόμος Κατσέλη») εξειδικεύτηκε ως μέλος του νομικού τμήματος της ένωσης καταναλωτών ΕΚΠΟΙΖΩ Θεσσαλονίκης στα ακανθώδη ζητήματα της υπερχρέωσης των πολιτών και συνέδραμε ως συνήγορος στην έκδοση σημαντικών αποφάσεων για εκατοντάδες πολίτες.

Αρχισυντάκτης του περιοδικού Intellectum (www.intellectum.org), συγγραφέας και μεταφραστής εισηγήσεων, μελετών, άρθρων, συνεντεύξεων και λογοτεχνικών κειμένων. Το 2012 κατόρθωσε με άρθρο του που δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Intellectum και ήταν υποψήφιο ως καλύτερο άρθρο της χρονιάς στα ηλεκτρονικά βραβεία διαδικτύου E-Αwards 2013 να μην κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο που προέβλεπε τη φορολόγηση των πτυχίων ανώτατης εκπαίδευσης, ενώ το 2014 πρωτοστάτησε κατά του νομοσχεδίου για δίκες χωρίς μάρτυρες, πλειστηριασμούς εξπρές και απώλειας δημοσίων εσόδων υπέρ των Τραπεζών, συγκεντρώνοντας χιλιάδες υπογραφές Ελλήνων πολιτών.

Πλήρες βιογραφικό σημείωμα
Αυγή Βογιατζόγλου
Συνιδρυτής NEWLAW

Δικηγόρος Θεσσαλονίκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού Παπαφείου Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Θεσσαλονίκης «Ο Μελιτεύς» και ιδρυτικό μέλος-νομικός σύμβουλος της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «TEDx Thessaloniki». Απόφοιτος της Σχολής Νομικής του ΑΠΘ και ένας από τους ελάχιστους κατόχους στην Ελλάδα μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Διοίκηση Εθελοντικών Δράσεων (MSc in Voluntary Action Management) από το πανεπιστήμιο του Roehampton στο Λονδίνο.

Εργάστηκε για δύο περίπου έτη στο Λονδίνο στον γνωστό μη κερδοσκοπικό οργανισμό The Prince's Trust. Κατά τη διάρκεια της εργασίας της εκεί συμμετείχε στην υποστήριξη ανήλικων παραβατών και στη διεξαγωγή έρευνας σε συνεργασία με το βρετανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων. Επίσης, υπήρξε οκτώ χρόνια εθελόντρια και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Εθελοντών Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Είναι νομική σύμβουλος στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων ΡΟΜ στο Δενδροπόταμο «Φάρος του Κόσμου», καθώς και άλλων αστικών μη κερδοσκοπικών οργανισμών και μη κυβερνητικών οργανώσεων (Ένωση Σχολικών Ψυχολόγων Ελλάδος, Creativity Platform, TEDx Thessaloniki κ.ά.).

Την τελευταία δεκαετία μέσα στο πλαίσιο της μάχιμης δικηγορίας ασχολήθηκε μ' ένα ευρύ φάσμα υποθέσεων εκπροσωπώντας με συνέπεια, ειλικρίνεια και επιτυχία φυσικά και νομικά πρόσωπα σε υποθέσεις αστικού, εμπορικού, ποινικού και εργατικού δικαίου.

Πλήρες βιογραφικό σημείωμα