Αυγή Βογιατζόγλου
Συνιδρυτής NEWLAW

Δικηγόρος Θεσσαλονίκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού Παπαφείου Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Θεσσαλονίκης «Ο Μελιτεύς» και ιδρυτικό μέλος-νομικός σύμβουλος της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «TEDx Thessaloniki». Απόφοιτος της Σχολής Νομικής του ΑΠΘ και ένας από τους ελάχιστους κατόχους στην Ελλάδα μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Διοίκηση Εθελοντικών Δράσεων (MSc in Voluntary Action Management) από το πανεπιστήμιο του Roehampton στο Λονδίνο.

Εργάστηκε για δύο περίπου έτη στο Λονδίνο στον γνωστό μη κερδοσκοπικό οργανισμό The Prince's Trust. Κατά τη διάρκεια της εργασίας της εκεί συμμετείχε στην υποστήριξη ανήλικων παραβατών και στη διεξαγωγή έρευνας σε συνεργασία με το βρετανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της παραβατικότητας των  ανηλίκων. Επίσης, υπήρξε  οκτώ χρόνια εθελόντρια και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Εθελοντών Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Είναι νομική σύμβουλος στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων ΡΟΜ στο Δενδροπόταμο «Φάρος του Κόσμου», καθώς και άλλων αστικών μη κερδοσκοπικών οργανισμών και μη κυβερνητικών οργανώσεων (Ένωση Σχολικών Ψυχολόγων Ελλάδος, Creativity Platform, TEDx Thessaloniki κ.ά.).

Την τελευταία δεκαετία μέσα στο πλαίσιο της μάχιμης δικηγορίας ασχολήθηκε μ' ένα ευρύ φάσμα υποθέσεων εκπροσωπώντας με συνέπεια, ειλικρίνεια και επιτυχία  φυσικά και νομικά πρόσωπα σε υποθέσεις αστικού, εμπορικού, ποινικού και εργατικού δικαίου.